RSPCA Brighton appointed Evolution as Architects and Principal Designers for all RIBA work stages to reconfigure and refurbish the Reception building.

The original layout of the building, which included a two storey element with a public reception area and offices, was poor and the building was in need of refurbishment.

The resultant design opened up the ground floor by removing walls, a chimney breast and a stair, to provide a new reception and staff facilities. Work also included replacing the suspended floor with a ground bearing slab and new waterproofing. Front bays together with windows were replaced. The first floor was refurbished as offices.

The works were tendered and the work undertaken under a JCT contract with Evolution acting as Contract Administrator

Reception desk with 4 happy RSPCA staff